Att glömma bort tiden

Idag har jag, hör och häpna, inte behövt sova något på hela dagen. Vågade mig till och med ut på en liten promenad 🙂

Satte mig på Peet’s Coffee, som är ungefär som Starbucks men bättre i mitt tycke (bättre kaffe och mindre slisk). Det sägs att Peet’s Coffee & Tea var en inspiration för grundarna av Starbucks och att de nu ska köpa upp sin inspirationskälla.

Två stora cappuccino senare fick jag plötsligt känslan…. sitter jag fortfarande här?

Har börjat läsa Johan Theorins nya bok som jag köpte på flygplatsen när vi flyttade och som sedan glömts bort. Brukar inte läsa deckare men denna författare har fångat mitt intresse. Jag gillar hur han väver in Ölands historia och gamla tiders skrock och sägner i sina berättelser, blandat med nutid och något brott förstås. Den huvudperson som alltid är med är en pensionerad sjökapten på 80+ och ingen halvalkoliserad, ensam, trött kommisarie som i de flesta andra kriminalare 🙂

Då försvinner lätt ett par timmar på ett café, bland hemmafruar, affärsmän och studenter. Detta var också dagens boktips, från en smålänning  som utvandrat till Amerikat 🙂

Om My life in Silicon Valley

Utvandrande smålänning som passande nog heter Christina och har flyttat till Amerikat med min Mathias (Karl-Oskar). Bloggar om vår vardag i det stora landet.
Detta inlägg publicerades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Att glömma bort tiden

  1. Anna - Swaussie skriver:

    Kul att du hittade in i vår blogg. Har fått så många nya roliga bloggar att följa de senaste dagarna och lägger till din blogg i min numera ganska långa blogglista med bloggande utlandssvenskar.

    http://swaussie.blogg.se/2011/march/svenskar-pa-vift-uppdaterad.html

Lämna en kommentar