Vamos ala Playa!

Tack för era kommentarer till förra inlägget! Att jag ens tänkte på att sluta blogga när ni finns och alltid peppar!

Här har det packats för fullt nu.

Imorgon vid 6 am kommer taxin, beställd till Michelle…. ja makens namn är inte alltid lätt för en amerikan, jag vek mig av skratt. Mathias blev Michelle. Och jag blev Priscilla igen när jag beställde kaffe på Peet’s idag. Man tror ju att ens accent ska bli bättre efter snart 2 år i det här landet men jag vet inte…..

Jag lyckade köpa en bikini också idag. Fast det inte är säsong. Jädra Nordstroms customer service. Jag har sagt det förut, jag åker alltid dit på det. Dessutom köpte jag världens smartaste strandklänning om jag få säga det själv. En klänning som också kan vara en kjol. Får bara inte tappa bort den där lappen med alla varianter….

Appropå Nordstroms. Jag kom dit innan de öppnade idag och tog en kaffe utanför. Inne i butiken var världens halabaloo, värsta peptalket med hög musik och tjoande. Kom på att jag hört om det där förut på mina marknadsföringskurser. Att all personal samlas innan öppningsdags varje dag och så kör man ”pep rallies”. Fnissade lite för mig själv och föreställde mig att personalen på Kapp Ahl i Sverige skulle ha ett pep rally varje morgon till hög musik och tjoande. Så inte Sverige.

Nu är det dags att måla ett lager med nagellack till och sedan sova. Vi längtar så vi håller på att gå åt. Längtar efter att göra ingenting. Bara pilla sig i naveln på en sandstrand. Ligga och fundera på om man ens orkar resa sig ur solstolen. Såna saker.

Kram!

 

Om My life in Silicon Valley

Utvandrande smålänning som passande nog heter Christina och har flyttat till Amerikat med min Mathias (Karl-Oskar). Bloggar om vår vardag i det stora landet.
Detta inlägg publicerades i Livet, Resor, Shopping. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Vamos ala Playa!

 1. Desiree skriver:

  Åh vad kul att ni får en chans att komma iväg lite och njuta av bad och bara vara. Ni som jobbat så intensivt på sistone behöver detta så väl. Strandklänningen du hittat verkar väldigt praktisk och smart. Ha det nu riktigt bra och njuuut samt se till att slappa och ladda batterierna.
  Kram!

 2. Annika skriver:

  OOOH ja!! Sådär var det för mig då jag jobbade på Lord and Taylor alla åren. Pep rally varenda morgon!! Jämföra siffror från fjolåret, och vilka siffror man skulle komma upp i under dagen. varenda dag ett sådant rally, och alla var med!!
  Vi dekoratörer också.
  Ha det nu jättemysigt och bada mkt.
  NJUT!
  Kram!!

 3. Channal skriver:

  Haha ja, det där med namn kan vara svårt! Men mitt namn kan inte bli annat än Anna eller? Kanske Annie 🙂

  Smart strandsarong, gillar’t! Lite promiskuitet borde vi starta med på alla arbetsplatser!

  KRAMAR!! Anna

 4. Lotta skriver:

  Haha, Michelle och Priscilla på er 🙂

  Charlotte grejer dem inte heller om det är någon tröst 😉

  Ha en underbar resa! Med den klänningen och bikini kan det inte bli annat än perfekt!! Njut! Ta med kameran 😉

  KRAM!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s