I löv fall in Cali

I lördags fick jag tid för något jag saknat. Jag fick tid att andas. Att släppa ner axlarna från öronen. Att dra djupa andetag. Att fotografera.

Maken stackarns, han hade migrän och låg nedbäddad i sängen. Jag hade det på fredagen. Förra veckan var inte snäll mot oss.

Men igår. Då drack jag min Pumpkin Latte i parken för att sedan utforska Menlo Park lite mer. Att ta med kameran och dokumentera närområdet lite. Man behöver inte alltid gå långt.

I löv Allied Arts Guild. Varför har jag inte varit här tidigare frågade jag mig.

Höstfärgerna finns här också nu. Men jag älskar en höst när man kan gå runt i T-shirt, sitta på en uteservering och äta lunch medan solen bränner i nacken. Den här tiden tyckte jag alltid värst om i Sverige. Jag var aldrig kompis med November.

Det har varit ganska ostadigt i veckan. Men till helgen kom solen tillbaka med full kraft. Och imorgon ska det bli 28 grader. Jag kan nog lämna strumpbyxorna hemma.

Löv, löv, löv.

Kocko?

Ibland ser man det. Naturens eget konstverk. En vattendroppe på ett löv. En solstråle som träffar precis rätt.När jag gick in i galleriet bredvid så frågade en tjej, vad det var för något jag tog bilder på där ute?” Jag visste inte riktigt vad jag skulle svara. Allt. Allt det vackra. Alla löv. Ja, det så säkert kul ut med någon som far runt med kameran som om hon är besatt 🙂

Smyger in en bild på pumpor mitt i alla löv. Pumporna finns fortfarande kvar lite varstans som en färgglad klick. Ett minne av Halloween.

Här snurrade allt inte lika fort. Här fanns det tid för eftertanke. Att gå runt och fota är nog så nära meditation som jag kommer 🙂

Ha en fin start på veckan!

Om My life in Silicon Valley

Utvandrande smålänning som passande nog heter Christina och har flyttat till Amerikat med min Mathias (Karl-Oskar). Bloggar om vår vardag i det stora landet.
Detta inlägg publicerades i Foto, Livet och märktes , , , . Bokmärk permalänken.

15 kommentarer till I löv fall in Cali

 1. Boel i Sydney skriver:

  Vilka vackra hostbilder 🙂

 2. Annika skriver:

  Trevligt, what’s not to LÖV!
  Nu är träden sgs kala hos oss.
  Jättefina bilder.
  KRAMAR!!

 3. Fourmum Anette skriver:

  Låter som en underbar dag! En sådan behöver jag också, speciellt efter en helg med febriga barn som hostar, snorar och kräks… Inte mycket inspiration att hämta där 😉 Kram!

 4. Channal skriver:

  Vackra bilder! Jag älskar oktober! Det var så fint här hemma då. Nu är det bara grått o trist!

  Tror jag emigrerar just nu!

  Bra start på veckan önskar jag dig också! ha fortsatt lösa axlar o käke! KRAM

 5. Anna skriver:

  Härliga höstbilder! Jag emigrerar jag med!! Regnrusk hemma hos oss idag. Fast mysigt inomhus med tända ljus. Dags för bokläsning här!
  Må så gott!
  Kram Anna
  Ps, En kollega kom hem efter 2 veckor i Newport Beach, Cali- hon var super nöjd!!!

 6. VardagsLiv skriver:

  Åh, härligt med en fin park nära! 🙂 Det där ljuset skulle jag kunna betala för nu när vi bara haft det grått, grått, grått i dagar nu…

 7. desiree skriver:

  Det är jättefint med alla löven som skiftar i vackra fäger. Det är skäl nog att ta en dag och bara fota. Jag älskar också när man får sådan här tid till att bara strosa runt och fotografera. Det är något bland det bästa jag vet. Låter ändå väldigt skönt att både kunna njuta av höstfärger och att ändå kunna njuta av både solen och att kunna gå runt med t-shirt.
  Kram!

 8. Pingback: Nyårskrönika – del 2 | My life in Silicon Valley

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s