The end of the world

Idag ska världen gå under enligt en 89-årig sektledare här i Kalifornien. Skakningarna igår berodde på att det var Gud som skakade synden ur oss. Han förutspådde en massiv jordbävning den 21 maj i år, då de troende skulle få åka till himlen och syndarna lämnas kvar. Ja, inget hände ju förstås men jag kommer ihåg när vi precis flyttat hit att vår bankman berättade om att det var en stor jordbävning på gång och att folk bunkrade bensin och mat. Vad dom ska ha det till vet jag inte, om man få åka upp till himlen så behöver man ju knappast någon bensin (fast kanske bättre att vara på den säkra sidan, man kanske måste ta bilen……) och om jorden går under så behöver man det ju inte heller.

Men idag ska då resten av jorden i princip brinna upp. Ja det är ju lite varmt ute av solen men annars har jag ingen värme att rapportera om. Men som det så fint heter, den som lever få se 🙂

Annonser

Om My life in Silicon Valley

Utvandrande smålänning som passande nog heter Christina och har flyttat till Amerikat med min Mathias (Karl-Oskar). Bloggar om vår vardag i det stora landet.
Det här inlägget postades i Christina funderar. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s