Fröken stelbent

Det är nästan pinsamt att erkänna. Jag har knappt kunnat gå på två dagar på grund av ett Body pump-pass i måndags. Har inte tränat det på två månader och låtit handlederna vila men blev så sugen i måndags så jag tänkte att jag går och kör lite lätt. Det fanns ju förstås ingen anledning att inte köra hårt med benen så djupa squats och utfall blev det ju. Men jag har ju tränat benen på annat sätt de senaste månaderna med spinning och cross-trainer och grejer så det borde väl vara lugnt? Yeah right!

Nu går jag omkring som en kobent cowboy som fått ett kvastskaft uppkört i de bakre regionerna. Gå i trappor ska vi inte tala om och att resa sig från en stol kräver en del förberedelse och att jag liksom tar sats och häver mig upp med armarna.

Men inget ont som inte har något gott med sig. Fanns ju en bra ursäkt för att hänga lite vid poolen idag och mjuka upp mina stela muskler. Känns fortfarande som att jag är på semester när jag plaskar runt där och tittar upp på palmerna. Måste nypa mig i armen varje gång. Det är nästan ingen som använder den heller mer än en japan som alltid simmar sina längder varje dag. Ska förstås inte glömma de två papporna vars söner de simtränar med två olika taktiker. Den ena är i vattnet med sin grabb och är uppmuntrande och lugn, den andra står vid poolkanten och skriker ut alla fel hans son gör. Jag ryser varje gång jag hör honom.

Värmen fortsätter ånga på här, 30 grader idag igen,  jag har inte fattat att det är oktober snart. Vi har fortfarande sommar 🙂 Jag gillade hösten i Sverige mest som en överlevnadsstrategi, tänkte alltid peppande tankar som ”åh vad mysigt det är att klä på sig varma kläder, åh vad mysigt att tända ljus” och så vidare. Men om sanningen ska fram så var jag aldrig riktigt kompis med hösten. Fina, klara höstdagar ja, men inte mörkret och kylan som sakta kryper på. Vet att många älskar hösten och längtar till den men jag kan inte sälla mig till den skaran (eller heter det sålla mig till den skaran? Språkpoliser, hjälp!)

Jag säger som en klok julaftonsfigur sa; jag sitter hellre här, där jag kan ha det lugnt och skönt och lukta på….. palmerna 😉

Om My life in Silicon Valley

Utvandrande smålänning som passande nog heter Christina och har flyttat till Amerikat med min Mathias (Karl-Oskar). Bloggar om vår vardag i det stora landet.
Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Fröken stelbent

 1. Annika skriver:

  NU blir det ingen kylig, regnig hsöt för dig utan en höst under Kaliforniens sol.
  Du kommer att njuta.
  Själv är jag redo för kyliga dagar, men hör på östkusten har vi ju den fuktiga värmen att tas med ännu ett tag, även om det är runt 20 grader så gör fukten det mkt varmare, och klibbigare.
  Men snart så…
  Härligt med ett så bra träningspass. Jag gillar träningsvärk!!!
  Kram!!

 2. christinaskriver skriver:

  Nej det blir ju inte det och jag kommer att njuta, var så säker 🙂
  Jag tror att jag kanske skulle gilla kyliga dagar mera om vi hade fuktig värme men det slipper vi ju. Du har ju så mycket snygga höstkläder så du kommer ta hösten med storm!
  Ja jag gillar också träningsvärk fast den här gången var det lite väl mycket när jag till och med får frågan om jag är OK, om jag har skadat mig 🙂
  Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s