New York i punkform

Resans shopping spree
I SoHo. Hade blivit billigare om jag tagit min sedvanliga runda på Century 21 outlet istället 🙂 Men såååå mycket fint det fanns.

Resans väder

Ja och så lite sol ibland. Tur att det finns många butiker att gå in i.

Godaste maten
Åt vi första kvällen i Brooklyn, mitt ute i ett slitet industriområde fanns ett riktigt guldkorn.

Vårt betyg
”The nicest people that ever lived at the Inn”. Det hade ju bara varit öppet i 3 månader men det var ju kul att höra 🙂 The Canal Park Inn var supermysigt, vi fick en hel lägenhet i ett mysigt gammalt hus och personalen som drev stället var jättetrevliga. Rekommenderas om man vill ha ett lite annorlunda boende än de stora hotellen. Tur att dom rummen var slut så vi hittade detta istället 🙂

Resans bästa
Min make. Är så stolt över honom. Så kul att han verkligen får visa vad han går för i Amerikat 🙂

Resans party
Träffade på några Wall Street bankirer på en pub. De tyckte att vi var väldigt exotiska svenskar. En av dom påstod att han pluggat med Kamprads barnbarn. De ville gärna visa hur mycket pengar de hade och bjöd friskt. Vill inte tänka på vad notan slutade på. De var småfiskar bland alla hajar på Wall Street men det var ändå intressant att stöta på kulturen.

Resans nörderi
Besök på Impossible Projects studio. De försöker återskapa Polaroidfilmen.

Resans actionscen
Poliser som plötsligt vänder sig om med dragna vapen och springer efter en kille som går med luva på sig. Brottar ned honom för att sedan inse att det är fel kille.

Resans stressmoment
När god tid till flygplatsen förvandlas till ont om tid till flygplatsen på grund av trafikstockning på Manhattan. Det var fredag och regnade. Inte en bra kombination tydligen. Dessutom fick jag den enda (?) taxichauffören på Manhattan som inte hade en aggressiv körstil. Nu hade jag ju inte behövt oroa mig för planet hem var också försenat.

Annonser

Om My life in Silicon Valley

Utvandrande smålänning som passande nog heter Christina och har flyttat till Amerikat med min Mathias (Karl-Oskar). Bloggar om vår vardag i det stora landet.
Det här inlägget postades i Resor, Shopping och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till New York i punkform

  1. Lotta skriver:

    Kul att läsa! Manhattan bjuder alltid på olika upplevelser. Inget besök är det andra likt. Trist att vädret inte kunde vara bättre den här veckan men det låter som ni är nöjda och inte lät lite regn stoppa äventyret i The Big Apple 😉

  2. christinaskriver skriver:

    Nej inget besök är det andra likt 🙂 Älskar det! Lite regn kan inte stoppa oss även om kvaliteten på våra paraplyer inte var det bästa 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s