Pescadero

Vi fick ett tips i lördags av Kim och Steve om Pescadero. Sagt och gjort, Pescadero blev ett stopp på vår road trip i söndags.

Kalifornien består av tätbefolkade storstäder men också små sömniga hålor som fått ett uppsving av lokala konstnärer och lite turism. Vi har nog besökt flera sådana, som i princip är en huvudgata med hus på båda sidor, än storstäder här. Pescadero var minst lika charmig, fast vi hade inte hittat dit om det inte var för våra vänner.

Pescadero bjöd på en konstutställning med ”a lot of fish-goats” (ja fråga mig inte var dom fick den idén ifrån 🙂 ) mysiga små affärer med antikviteter och produkter från lokala konstnärer. Made in Pescadero var en möbelaffär/snickeri med de mest fantastiska möblerna man kan tänka sig. Så vackra! Dessutom hade hon som ägde affären danska rötter! Man får verkligen passa sig för vad man säger på svenska för överallt dyker det upp folk som förstår 🙂 Tur att vi lovprisade innehållet i affären…..

Lunchen intogs medan vi lyssnade på ett lokalt band som spelade. Dom var riktigt bra! Mathias trodde som var gamla Silicon Valley rävar som gjort sig en hacka på ett IT-företag och slagit sig ner på landet för att lira musik tillsammans 🙂

Det var Pescadero det! Nu ska jag sova och i Sverige är det redan morgon. Ha en härlig tisdag!

Annonser

Om My life in Silicon Valley

Utvandrande smålänning som passande nog heter Christina och har flyttat till Amerikat med min Mathias (Karl-Oskar). Bloggar om vår vardag i det stora landet.
Det här inlägget postades i Utflykter och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Pescadero

  1. Ping: Tillbakablick på 2011, del 2 | My life in Silicon Valley

  2. Ping: Ett oväntat inköp | My life in Silicon Valley

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s