Att ta dagen som den kommer

Utan att riktigt veta vad denna dag skulle bjuda på åkte vi till California Avenues Farmers Market i Palo Alto. Där träffade vi en trevlig fotograf som sålde sina tavlor där. Mathias pratade länge och väl med honom och under tiden hann jag förälska mig i ett smycke som fick följa med hem. Så praktiskt att maken var distraherad 😉 Vi fick ett tips om att vi borde åka till Cambell någon gång, och idag var en lika bra dag som någon annan för en utflykt dit. Jag tycker verkligen den här markanden är den bästa vi varit på, lagom stor, kul blandning av saker (inte bara mat) och alla är så trevliga och pratsamma. Det är guld värt med tips på saker att göra!

Campbells gamla centrum var riktigt mysigt med mysiga affärer och gott om matställen. Det blev lunch på ett franskt ställe. Pink lemonade har blivit en stor favorit hos mig, hade inte provat den innan vi flyttade hit. Självklart hade de sin egen Farmers’ Market som vi hann kolla lite på. Det verkar som att vilket ställe man än besöker på en söndag så finns det en marknad 🙂

Framåt kvällen kollade vi runt lite på de parker och grönområden som finns här i närheten vid San Francisco-bukten. Härligt att känna lite bris och saltlukt! Love it!!

Om My life in Silicon Valley

Utvandrande smålänning som passande nog heter Christina och har flyttat till Amerikat med min Mathias (Karl-Oskar). Bloggar om vår vardag i det stora landet.
Detta inlägg publicerades i Shopping, Utflykter och märktes , , , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Att ta dagen som den kommer

 1. Annika skriver:

  Ja, ni bor verkligen härligt!
  Fina miljöer!
  Trevligt att ett smycke fick följa med hem 🙂
  Gillar.
  Kram!

  • christinaskriver skriver:

   Ja vi förundras över hur mycket det finns att utforska. Mathias har ju kommit hit minst var tredje månad i nästan sju år men inte haft en aning om alla fina miljöer 🙂 Ja ibland måste man skämma bort sig själv 🙂 Kram!

 2. Pingback: Sovmorgon | My life in Silicon Valley

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s