Två trötta nördar

Nästan den enda bilden vi har på oss två här i Kaliforninen. Vi poserar framför missionen i San Juan Bautista.

Ja maken gör allt för att dra ner mig till sin nivå 😉 Det snackas ISO och fokus här hemma nu. När ni ser bilden nedan kommer ni förstå….

Det var kanske lite dumt att först bergsvandra i en gammal vulkan i flera timmar och sedan gå på rockkonsert igår. Vi är inte i så bra form som vi tror…. Strenuous climb?! Sure thing, det fixar vi! 😉 Det känns i benen idag kan jag lova. Men Alter Bridge gjorde oss inte besvikna så det var det värt! Att gå på en rockkonsert i ett ballroom med parkettgolv var en ny upplevelse i sig. Kanske inte så rock n roll precis. Men att lokalen var ganska liten gjorde ju bara att Myles syntes bättre och vi stod långt fram såklart 😉 Det var även tydligt att vi var i Kalifornien, det var ju inte cigarrer som röktes om man säger så.

Det är ändå lite typiskt oss att ha så intensiva helger att vi måste vila upp oss i veckan. Förut var det semestrarna som var sådana. Våra helger blir ju i och för sig som minisemestrar just nu, vi är höga på Kalifornien, vill se så mycket!

Jag fick ett gäng, vackra röda rosor ikväll av maken. Tack darling! Dessa passade såklart utmärkt som modell för storformatskameran med Fuji Instantfilm. Resultatet ses nedan. Nördigt? En aning kanske…. 😉

Annonser

Om My life in Silicon Valley

Utvandrande smålänning som passande nog heter Christina och har flyttat till Amerikat med min Mathias (Karl-Oskar). Bloggar om vår vardag i det stora landet.
Det här inlägget postades i Allmänt och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s