Stinson Beach

Efter Point Reys Station var det dax att bege sig hemåt längs Highway 1 mot San Francisco. Highway 1 började byggas 1919 och sträcker sig längs större delen av kusten i Kalifornien. Den är smal och krokig, på många ställen insprängd i berget direkt vid kustlinjen med en utsikt över havet som tar andan ur dig. Branta klippor som stupar rätt ner i havet. Älskar det hårda landskapet där naturen får härja fritt.

Vi hoppades på att få se en strand utan dimma och när vi kom till Stinson Beach blev vi inte besvikna, lite dis kan man leva med 🙂

Dimman som vi fick köra igenom resten av vägen mot San Francisco är lätt att se eller hur? Highway 1 går längs klippväggen.

The main street

När vi körde vidare från Stinson Beach trodde jag nästan att vi kommit till Mordor. Den mjölkvita dimman gjorde att allt såg grått, kargt och ogästvänligt ut. Det gjorde ju förstås att vi bara anade hur branta klippväggarna var. Vi stannade till längs vägen när solen tittade fram.

Må gott så ses vi lite senare!

Annonser

Om My life in Silicon Valley

Utvandrande smålänning som passande nog heter Christina och har flyttat till Amerikat med min Mathias (Karl-Oskar). Bloggar om vår vardag i det stora landet.
Det här inlägget postades i Utflykter och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Stinson Beach

  1. Ping: En brunch i Stinson Beach | My life in Silicon Valley

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s