Idag

…. mina vänner har det inte hänt något revolutionerande, men bäddsoffan är ihopskruvad och väntar på gäster 🙂 Maken har snytit sig minst hundra gånger. Jag har gått en snabbkurs i digitalfoto hos densamme så nu ska D300 dammas av och sättas i arbete. Jag måste ju träna inför bröllopet på västkusten i sommar 🙂

Vi har också testat att tvätta och tvätta om tvätten som inte såg ren ut. Lite saker och kläder har börjat få sin plats i garderober och skåp men var maken ska förvara alla sina kameror är fortfarande ett mysterium. Särskilt som samlingen verkar föröka sig lite av sig själv emellanåt. Konstigt det där.

Första måltiden lagades på spisen och hela lägenheten fylldes inte med matosig dimma som på förra stället, pweh. Ja just ja, vi har ju varit på IKEA också, höll på att glömma den lilla detaljen 😉 Men idag bara för att byta ut en del till soffan som var defekt.

Kollade precis på lite bilder från vår bröllopsresa så avslutar med dessa sandiga bilder. Ta hand om er!


Annonser

Om My life in Silicon Valley

Utvandrande smålänning som passande nog heter Christina och har flyttat till Amerikat med min Mathias (Karl-Oskar). Bloggar om vår vardag i det stora landet.
Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s