IKEA-hem 2.0

Dagen började med en stadig frukost på lokala syltan (jag orkade knappt hälften) för att klara av dagens äventyr. Sedan bar det av till Mountain View, kontraktet undertecknades och vi fick nycklar till lägenheten!!

Bådas reaktion var att det var mysigare än vi kom ihåg, vilket är den bästa reaktion man kan hoppas på :-). Vi har ett så vackert eucalyptusträd precis utanför fönstret och balkongen har utsikt över innergården och poolerna. Bilder kommer 😉

Sedan blev det några timmar på Sveriges flaggskepp IKEA (man blir allt lite patriotisk och stolt) där säng, nattduksbord, bäddsoffa (välkomna att provligga) och matbord med stolar inhandlades. Vi får det levererat i morgon, perfekt!

Maken fick också till slut sin efterlängtade kanelbulle 🙂

Nu är det bara en natt kvar på Residence Inn i Fremont och vi ser sååå mycket fram emot att få flytta in och skruva ihop IKEA möbler 🙂 Hoppas bara vi håller oss på benen, särskilt Mathias mår dåligt och kämpar mot en förkylning.

Vi hörs imorgon om Googles gratis-Wifi funkar i lägenheten (jorå, nu ska man ju bli granne med Google :-)), det verkar vara beroende på läget på lägenheten.

 

Annonser

Om My life in Silicon Valley

Utvandrande smålänning som passande nog heter Christina och har flyttat till Amerikat med min Mathias (Karl-Oskar). Bloggar om vår vardag i det stora landet.
Det här inlägget postades i Första veckorna och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s